SmosanneRit favorites ♥

Er zijn zooooo veel dingen op deze wereld waar ik van hou. Ik deel ze graag in de hoop jullie ermee te inspireren en eens iets nieuws te proberen. Here we go!

♥ Tea Bar – teabar.nl

favoritesbalkteabar
Een lief theewinkeltje op de Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam. Voor een theeliefhebber als ik is het luilekkerland. Je mag alle bakken uit de muur trekken om aan de theesmaken te snuffelen. En dat zijn er nogal wat. Bij de kassa kent de cassiëre alle geuren uit haar hoofd. De smaken die ik deze keer met me mee naar huis gingen zijn Oriental Night, Green Energy, Kiwi Sunrise en Champagne Cassis. Ik heb niet alleen voor deze smaken gekozen omdat ik ze lekker vind, maar ook omdat ze ieder bij een ander deel van de dag passen.

 

♥ Tassimo VIVY – tassimo.nl

favoritesbalktassimo
Yummy! Mijn eerste eigen koffiezetapparaat. Het werd weleens tijd.. Hij is klein, design en mijn god, wat een heerlijkheid. De cappuccino en de latte macchiato zijn hemels. De Milka cups vielen tegen. Veel te waterig.. Hoewel het een ouderwets gevalletje van ‘gevallen voor de tv-commercial’ is, ben ik erg blij met mijn keuze. Voor slechts €49,- versiert hij samen met mijn nieuwe dubbelwandige glazen mijn vakjeskast. Dat de disks prijzig zijn neem ik voor lief. Ik drink hooguit drie kopjes per week. En als ik het doe, dan doe ik het goed (Lees: met heel veel koffiemelk, suiker en slagroom).

 

♥ Koreaanse drama’s – viki.com

favoritesbalkkdrama
Het is zó ontzettend verslavend. En romantisch. Hoewel Koreanen (die in de series dan) van elke aanraking met hun geliefde bijna een beroerte krijgen, zouden wij Nederlanders de series eerder onder de categorie romantische komedie plaatsen. Het is heerlijk om bij weg te zwijmelen.

Van de drama’s die ik tot nu toe heb gekeken vind ik ‘Flowerboy next door’ en ‘The Heirs’ het leukst. Echte aanraders.

 

♥ @ALIJARDINE

favoritesbalalijardine
Elk plaatje op dit Instagram account lijkt een sprookje. Heerlijk om bij weg te dromen en om je door te laten inspireren. Veel van de landschap foto’s zijn bewerkt met de applicatie ‘Tiny Planet’. Deze applicatie maakt foto’s rond, waardoor de wereld klein lijkt. Hierdoor word je helemaal opgeslokt in de sprookjeswereld van Ali Jardine.

 

♥ Timehop – timehop.com (Android & IOS)

favoritesimehop
Timehop vertelt je elke dag wat je op dezelfde datum in voorafgaande jaren deed. Door hem te linken aan je Facebook, Twitter, Instagram en fotoalbum geeft Timehop je leuk overzichtje van je online verleden. Hoewel ik meer ben voor het kijken naar de toekomst, merk ik dat het toch best leuk is om terug te lezen wat me toen bezig hield. Het heeft me zelfs geïnspireerd weer wat meer te posten.

 

♥ Dim Sum

favoritesbalkdimsum
Chinese tapas. Gosh. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Sushi is er niks bij. De biefstuk met rijststicks, de gestoomde kippenpoortjes, de garnaaltjes met een dun laagje rijstdeeg, kleefrijst gevuld met vlees in een lotusblad en dan heb ik het nog niet eens over de toetjes gehad. Zoete knapperige kastanje watercake en romige cocos pudding. De zwarte thee, die de spijsvertering bevorderd maakt het af. Terwijl ik dit typ, moet ik een beetje kwijt uit mijn mondhoek wegvegen. Do I need to say more?

 

Spotnshop.nl

favoritesbalkspotns
Een website die je helpt fashion items te vinden die je ergens hebt gezien en nergens terug kunt vinden. Ik heb dat echt super vaak tijdens het kijken van een serie of het scrollen op weheartit.com. Via deze website help je elkaar items vinden. Iedereen mag mee doen. Je kunt zelfs punten verdienen door te zoeken en anderen te helpen. Je kunt er zelfs leuke accessoires mee winnen. Ik kijk er zelf ook weleens op voor inspiratie. Het aanvullen van mijn wishlist of het volgen van coole zoektochten van anderen.

 
Wat zijn jouw favorieten op dit moment? Let me know! Ik laat me graag door je inspireren.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Berichten

  • Reply Too much information | TAG | SmosanneRit april 9, 2014 at 3:25 pm

    […] ← SmosanneRit favorites ♥ […]

  • Reply iliveformydreams.com april 11, 2014 at 1:20 pm

    De tea bar wil ik zeker eens heen!

  • Laat een bericht achter